Over Jackie

Jackie van Pul, geboren op 5 mei 1993 studeerde in 2016 af aan het Kellebeek College in Roosendaal. Ze heeft daar de opleiding verzorgende IG / kraamzorg gevolgd. Ze werkt als kraamverzorgende voor KraamZus in West-Brabant. Wekelijks helpt ze ouders met hun prille geluk en adviseert en begeleid ze de ouders in de eerste week na de geboorte. Ze werkt ook als partus assistent in zowel het ziekenhuis als bij thuis bevallingen. Van haar grootste passie heeft ze een prachtig boek weten te maken met de hoogtepunten uit de afgelopen 6 jaar. 

 

‘Met baby’s werken is een grote passie van mij. Waarom dan niet iedereen mee laten genieten van deze passie? Dit is een van de redenen waarom ik dit boek heb geschreven. Zowel moeders die zich willen voorbereiden als collega’s uit de geboortezorg kunnen zichzelf hier helemaal in verliezen’.

 

Vanuit haar populaire instagram pagina is ze begonnen met bloggen wat al snel een succes is geworden. Veel is er niet bekend over kraamzorg en wat zij allemaal meemaken, des te leuker vind ze het om al deze ervaringen te delen met toekomstige moeders, moeders en collega’s uit het vak.

In 2023 is ze voor 3 maanden naar Curacao vertrokken om daar in de geboortezorg te gaan werken. Binnenkort zal hierover nog veel meer leuks verschijnen.

 

 

 

 

 

www.watikuitkraam.nl

@Wat_ik_uitkraam

@Zuster_JackieWaarom een boek?

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Al een tijdje blog ik over het mooie vak en nu is het tijd om al die mooie verhalen te bundelen en iedereen kennis te laten maken met het vak.

Waar gaat het over

Elke week is weer anders. Elke week komen we weer in een nieuw huis, een nieuwe situatie, bij een nieuwe baby. Zoveel culturen en achtergronden. Ik neem jullie graag mee in alle situaties die ik wekelijks mee maak. Verdrietige, rare, mooie en absurde momenten.

...

...